Naive Prohibiton - Thank God And Greyhound

Varmt hemma

När man skall se till att verkligen ha det bra så kan man se till att göra det bra och kanske också få till det som handlar om att kunna göra lite fler saker med. Tro det eller ej men om man kan så bör man också se till att njuta lite mer av allt detta och därför också kunna se till att få fram annat för alla andra. Tro det eller ej men om man gör detta med en bra tilläggsisolering så kan man verkligen göra lite andra saker och samtidigt också se till att njuta lite mer för alla som är med på detta. Ja, det handlar om att verkligen kunna göra lite andra saker och att man också ser till att få fram detta med. Om man känner att detta med en bra isolering är något som man tror på så kan man ändå se till att njuta lite mer för alla andra med. Ja, det handlar om att göra detta så att man håller det varmt hemma med.

Skönt och varmt

När man försöker göra lite sådant så kan man njuta lite mer och få till att kunna göra detta på bästa möjliga sättet för att alla andra också kan gilla detta. Om man inte gillar detta så kan ändå kanske göra lite annat för att också känna att detta är ledan för att också kunna klara av detta som alla andra vill ha ut utav detta. Ja, det ä verkligen lite sådant som man kan tro på och därför kan man också ha det roligt och bra medan man har det varmt hemma. Tro det eller ej men om man kan satsa på sådant så kan man ändå liksom njuta lite mer för att också känna att detta verkligen är framtiden för huset som man bor i nu.