Naive Prohibiton - Thank God And Greyhound

Bra kungvagnsgarage

Det är bra att det finns bra kungvagnsgarage så att man kan förra sin kundvagnar på ett bra och ordningsamt sätt. Det underlättar för kunderna som kommer att behöva hämta en kundvagn och sen när dom ska lämna in dom. Ja det hjälper en hel del och underlättar och gör att det blir smidigt och enkelt. Och man vill ju att det ska vara smidigt och enkelt så att det blir gjort på ett bra sätt. Det kommer att göra att man kan få det hela att fungera på ett bra sätt och kunderna kommer tycka om att handla där för att dom känner att det fungerar bra och ser bra ut. 

Det ska vara enkelt och fint

Ja man vill att det ska vara enkelt och fint och att det fungerar på ett bra sätt, då kommer det vara bra för kunderna och dom kommer att trivas i den butiken och känna att det fungerar bra och smidigt. 
Så det gäller att man ser till att man erbjuder en bra upplevelser för kunderna och att dom känner att dom hittar enkelt och smidigt i affären så att dom känner att det är en affär som kommer att kunna fungera bra och som man vill komma tillbaka till.
Det finns många bra affärer som jag tycker om att handla på och dom har alla bra kungvagnsgarage som man kan hämta och lämna sin kundvagn vid. Och det är skönt att det finns på flera platser så att det inte känns jobbigt att behöva gå tillbaka och lämna kundvagnen. Utan det ska vara enkelt och smidigt så att man lätt kan göra det och tycka att det fungerar väldigt bra.
Ja det är ju jätte bra att det går att lösa på det viset och att man kan få det att fungera på ett enkelt och smidigt sätt.